keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Agia ja tokoa

Eilen tosiaan kävin dalmisten kanssa maneesilla treenailemassa. Eeka oli pakko ottaa mukaan, en raasikinu sitä enää jättää kotia. 

Lucan kanssa harjoiteltiin esteen edessä pysymistä, hyvin se pysyi, tosin hieman äänekkäästi mutta kuitenkin. Sitten välistä vetoja ja takaa kiertoja kolmella hypyllä, ite olin välillä käskyissä niin myöhässä että L oli kerennyt jo tehdä omat ratkaisunsa. Pitää muistaa koko ajan 100% keskittyä ohjaamiseen! Sitten kepeille lähettämistä ja leijeröintiä. Lähettämisessä Lucalle tussahti pieni aivopieru eikä se muka tajunnu mistään mitään, mutta kerrankin itse kärsivällisenä jaksoin avustaa ja opettaa niin kyllähän se sitten tajus ja sain tosi hyvin kummaltakin puolelta lähetettyä kepeille ja muutamia takaa leikkauksiakin tein.

Eeka oli mukana toko koirana =). Maneesilla on niin hyvät ja pitkät seinä mitä pitkin seurauttaa, kun tuo meinaa hieman poikittaa seuraamisessa. Voi kun pääsis sen kanssa johonkin toko kurssille niin edettäiskin joskus, eikä aina vaan tarttis korjailla ite tekemiä virheitä... No ei täällä takapajulassa oo sellasia kursseja. Onneksi sentään agility kursseja järkätään. Eekan kanssa tosiaan seuraamista seinän vieressä ja tosi hienosti ja aktiivisesti se minun mielestä seuraa. Pitkiä pätkiä tehtiin ilman kättä, vasemmalle käännöksissä autoin kädellä. Sitten otettiin niitä meidän murheenkryynejä (voiko sen nuin kirjottaa :D :D) liikkeestä maahanmenoja. Tai eihän se vielä kokonainen liike meillä ole mutta kuitenkin. Nyt oli ehkä hiukkasen nopeampia kuin ennen, onkohan lie tauolla ollut osuutta asiaan vai oliko se niin innossaan että maahanmenotkin oli nopeita. Mutta tosiaan nyt oli hyviä, tai silleen et voi sanua että olen tyytyväinen eiliseen. No olihan  mun pakko ottaa kahdesti kepit Eekalla. Ja poika pujotteli ite alusta loppuun, pientä tsempitystä puolessa välissä kun meinasi vauhti hiipua mutta VAU! Sehän osaa jotain =).

 Tässä kuva meidän ykan heinistöstä missä koirien kanssa viihdytään aika paljon, kuvat ovat nyt aika huonolaatuisia, koska ne on otettu mun puhelimella.
 Tässä kans ykan heinistöstä, Eekkiksen jalka vielä sidottu ja jeesarilla teipattu =)


  
Kävin eilen myös ensimmäistä kertaa elämässäni inbody mittauksessa ja kyllähän mua jännitti, että mitä sieltä tulee. Kaikista pahinta oli ku tiesi ettei saa syödä pariin tuntiin ennen sitä ja J teki täällä kotona ruokaa.... Mutta ei ollut pettymys se mittaus, painoa pitäis tulla pari kiloa lisää ja rasvaa elimistöön lisää.. Siinä pari juttua mitä siinä kerrottiin. Illalla kävin myös korkkaamassa bodyattackin. Oli huisin hauskaa, tosin aivan ei kaikkissa liikkeissä pysyny perässä, mutta eihän ekalla kerralla tarvikkaan. Oli tehokasta ja kyllä tuli hiki. Suosittelen!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti