tiistai 27. maaliskuuta 2012

Uusi blogi.

Noniin sainpas aikaiseksi tehtyä uuden blogin ja jos tästä alkais sitten vähän vilkkaampi kirjoittaminenkin mitä edellisessä. Entinen blogi osoitteessa http://goodfella.vuodatus.net/

Paljon on tapahtunut viime kirjoituksen jäljiltä, ensinnäkin emme asusta enään edes samalla paikkakunnalla, vaan ostettiin J:n kanssa omatalo noin 40km päästä. Tämä uusi koti on aivan ihana ja varmaan kuviakin laitan kunhan saan niitä koneelle asti taikka kunhan saan oman koneen toimimaan, nyt kirjoittelen J:n työkoneella tätä.

Koirillekin on tapahtunut yhtäsuntoista. Luca elää eunukin elämää, pojan pallit saivat häädön tammikuussa ja Eeka parantelee edelleen oikeaa etutassuaan, loukattuaan sen metallin paloihin pari kuukautta sitten. Paljon ollaan lenkkeilty ja koti tokoa tehty. Luca käy Eekan tilalla aksaamassa ja kisoihin on tarkoitus mennä heti kun osuu vapaat samoille päiville. Katsotaanpa saanko aikaiseksi illalla päivitettyä lisää kun ollaan maneesulla käyty treenaileen. Lucalle agia ja Eekalle tokoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti