keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Mää niin oon maailman laiskin blogin kirjottaja, aina väitän ettei muka oo aikaa :), mikä ihana teko syy. Toko puolella mua puras oikeenki iso kärpänen ja ollaan kyllä aktiivisesti treenattu tuossa kotipihalla. Eeka on  kyllä niin ihana nyt kun oon saanu sen menemään suoraan, se seuraa tosi hienon näköisesti. Vasempaan kääntymisiä pitäis rueta nyt hinkkaamaan, niin ja sitä iän ikuista liikkeestä maahan menoa vielä paremmaksi. Ollaan me sitä paljon treenattukki ja edistystä tulee pikku hiljaa. Eekan kanssa suunnittelin jättäväni agilityn kokonaan pois kuvioista.
Lucan kanssa ollaan kans tokoiltu, liikkeestä maahan meno, on tällä hetkellä hiomisen kohteena. Ja tosi hyvin se nyt liikkeelle lähdössä pitää katsekontaktin. Pitäis vaan päästä johonki porukkaan treenaan niin sais otettua paikalla oloja ja henkilöryhmää. Aksa puolella on ollu vähä hiljasempaa, ei olla käyty yliksin treeneissä ku ei mua ja lucaa hyödytä käydä alkeiskurssin käyneiden tunneilla.
Mutta nyt viime maanantaina käytiin hetken mieli johteesta mölli agi kisoissa. Mua rupes jännittään ihan hirveesti jossain vaiheessa, mutta se jotenki meni ohi. En tiijä miten, mutta varmaan pitää kiittää Telleä ja Satua jotka höpötti koko ajan =). Eka rata oli ihan ok, jopa kontaktit otti. Oma ohjaaminen ois voinu olla tarkempaa. Keppeille oli tosi hankala kulma lähestyä ja siitä tuli muutama virhe, ekalta oli tuloksena 10. Toisella radalla kävi se kuuluisa "sokka irti". Alku oli taas ok, mutta sitte Luca roiki kontaktit, enkä mää siinä sitte tajunnu ees rueta ottaan sitä niille uudestaan, ku jotenki mää niin peilaan lucan tunnetilaa ja päinvastoin, niin sitte mää vaan roikuin mukana ja yritin jotaki huutaa ja hosusa =). Tuloksena tais olla 20 ja kontakteilta suurin osa virheistä. Mutta huippua oli se, että mää en kuitenkaan jännittäny niin paljo että ois menny ihan läskiksi koko homma. Edistystä! =)

3 kommenttia:

  1. Hei sä unohdit mainita, että te myös voititte :D

    VastaaPoista
  2. Tuli juuri sama mieleen ku tellellä, että tärkein jäi mainitsematta! Ja alappa kirjottaa teidän valmennuskuulumisia ;)

    VastaaPoista
  3. Nii ja laitappa enemmän kuvia, kun sulla kerta on niin hyvä kameraki! :D

    VastaaPoista