sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Vähän aksaa

Elikkäs Yliksin esteet on nyt siirretty raviradan keskelle, joten pääsee taas treenaamaan milloin vaan haluaa, eikä tarvi ressata maneesin varauksilla. Yö vuorojen välissä päätin sitten hetken mielijohteesta lähteä treenaamaan kontakteja Lucan kanssa ja otinhan mää sitte Eekanki mukaan. Eekan kanssa ei panosteta mitenkään agiin, mutta saahan sitä välillä sekin huilata tokon tiukasta maailmasta :).
Eeka teki takaa kierto harjoituksia ja sitten harjoiteltiin keppejä. Takaa kierrot oli hyviä, hienosti se on hoksannut idean, mutta keppeillä sille tuli aivopieru ja kentän hajut meinas viedä sen mennessään. Mutta saatiin muutaman kerran mentyä nekin ihan kunnialla läpi.
Lucan kanssa päätin kokeilla hyppyjä, joita se ei sen viimekertaisen jälkeen suostunut menemään. Ja ei mitään, nyt se ei etes muistanu koko asiaa ja hyppäsi taas aivan normaalisti. Luca kävi kyllä tosi kierroksilla, mutta pysyi hyvin käsissä :) <- voiko dallusta noin sanoa :D. Otettiin sitten puomin kontakteja. Rauhoitin sen aina kontaktille ja harjoiteltiin kaks kakkosessa pysymistä RAUHASSA. Ja mun mielestä nyt kyllä otettiin edistys askel. Hyvin jää ylösmeno kontaktille odottamaan lupaa, ja sama alastulolla. Vaikka tosiaan kierroksia oli niin tosi hyvin meni, otettiin sit toisella kerralla vielä aata ja sen kontakteja ja hienosti se neki teki. Pitää vaan nyt vahvistaa tätä, niin eiköhän meillä joskus vielä ole hyvät kontaktit.
Eeka otti kans aan kontakteja ja sen kanssa ei kyllä ole ongelmaa, tässä taas kantapään kautta oon oppinu ja huomannu, että kiirehtimällä ei tule hyvää jälkeä. Eekan kanssa oon ollu tosi tarkka kontakteilla alusta asti ja niimpä se tekee ne tosi hyvin.
Salilla on taas treeni ruennu kulkemaan hyvin, joten kesäkunto 2013 täältä tullaan. Herkuista erossa pysyminen tuottaa välillä ongelmia, mutta eilenkin vain haistoin Jonin suklaata ja se riitti :D. Kohta pitäisi saada uusi saliohjelma, se tuo aina uutta intoa treenaamiseen, sitä on hiukan muokattu mun tavoitteille sopivammaksi. Eilen oli inhokki päivä salilla, rinta ja selkä reeni, tai rinta reeni ei oikein nappaa. Hyvän reenin sain kuitenkin vedettyä ja nyt kyllä tuntee sen :D. Kuvia laittaisin mutta taas nuo liittämis piuhat on hukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti